Lille systemhus får stor ordre fra PBS

ErgoIDP, der er specialist i hybridpostsystemer, har indgået en kontrakt med PBS. Aftalen, som er ErgoIDP's første uden for de traditionelle postvæsener, ser det danske systemhus som et vigtigt teknologisk skridt i udviklingen mod at liberalisere postdistributionen.

PBS har købt ErgoIDP's system til hybridpost, ePOST/Open 2, for at forfine virksomhedens print- og forsendelsesapparat internt og for at tilbyde bedre postale ydelser til sine kunder.

»Vi har valgt at investere i ePOST/Open 2, fordi systemet har vist sin værdi hos andre store ErgoIDP-kunder i den postale sektor,« forklarer Johnny Bennedsen, der er direktør for forretningsudvikling hos PBS.

ErgoIDP er førende på verdensmarkedet for hybridpostsystemer - edb-løsninger, der kombinerer traditionelle brevbaserede forsendelser med forskellige former for elektronisk post, og kontrakten med PBS er
ErgoIDP's første uden for den traditionelle postindustri.

ErgoIDP's adm. direktør, Nils Overgaard, er da heller ikke bange for at betegne aftalen som et gennembrud for virksomheden:

»Der er betydelige beløb at spare ved at benytte hybridpost. Det gælder både for postvæsener og for store virksomheder, der selv vil stå for sortering og distribution af deres informationer,« siger Nils
Overgaard.

»Vi ser aftalen med PBS som et første vigtigt skridt i retning af liberalisering af den traditionelle postindustri. Vi mærker stor interesse fra adskillige danske kunder, som vi forventer at indgå aftaler med,« fortsætter Nils Overgaard.

Indtil 2002 var ErgoIDP - dengang under navnet International Data Post - ejet af syv nationale postvæsener, deriblandt Post Danmark. I dag er ErgoIDP en del af den norske koncern, ErgoGroup, der er blandt
de største IT-udbydere i Norden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere