Patentansøgninger på nettet

IBM's gigantiske patentdatabase på Internet, der indeholder alle amerikanske patenter godkendt siden 1975, vil snart blive udvidet med internationale patentansøgninger, der endnu ikke er færdigbehandlet. IBM fortæller, at det vil være godt fire millioner dokumenter, der vil blive tilføjet til databasen. Den amerikanske patentudstyrelse offentliggør kun informationer om godkendte patenter, og ikke selve patentansøgningerne, men de fleste andre lande gør ansøgningerne tilgængelige, når de er 18 måneder gamle. IBM vil samtidig introducere en tjeneste for betalende brugere, hvor man får flere oplysninger om det enkelte patent og billeder i højere opløsning.

Patentdatabasen, der findes på http://www.ibm.com/patents startede som et internt redskab i IBM-koncernen, der skulle hjælpe medarbejderne i forskningsafdelingen, som ofte søgte efter informationer om godkendte patenter.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Alfapeople Nordic A/S
    Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

    Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

    08. oktober 2024 | Læs mere


    Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

    Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

    23. oktober 2024 | Læs mere


    Årets CISO 2024

    Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    24. oktober 2024 | Læs mere