14 millioner nye Vodafone-kunder

Verdens største mobilselskab, Vodafone, er blevet endnu større. Regnskabet beretter således om 133,4 millioner kunder og en omsætning, der runder 400 milliarder kroner.

Selv om man er verden største på sit felt, så er der stadig plads til vækst. Således fik verdens største mobilselskab, britiske Vodafone, i det seneste regnskabsår knap 14 millioner nye kunder. Således har mere end 133 millioner mobilkunder Vodafones logo på deres display.

Telekæmpen nåede en omsætning på 400 milliarder kroner, og et resultat før skat og afskrivninger på 144 milliarder kroner. Efter goodwill-afskrivninger på 180 mia. kroner, bliver det til et underskud efter skat på 100 mia. kroner.

Udover England er selskabet også til stede i lande som Japan, Italien, Tyskland og Sverige. Mens omsætningen per kunde steg henholdsvis 4 og 6 procent i Italien og England, så faldt den med 1 procent i Tyskland og syv procent i Japan.

Netop Japan bliver af Vodafones topchef, Arun Sarin, udpeget til at være selskabets smertensbarn. Vodafone er bagud med udrulningen af 3G-teelfoni til japanerne, og det bliver en af de opgaver, som selskabet vil bruge store ressourcer på i det kommende år.

Vodafone er i dag mindretalsaktionær i både den franske mobilgigant SFR og i USA's næststørste mobiludbyder Verizon. Arun Sarin luftede ved fremlæggelsen af årsregnskabet ønske om at få fuld kontrol med begge selskaber, for at kunne udbrede Vodafone-navnet endnu mere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere