Skyd dig selv i brillefri 3D med HTC Evo 3D

Nu vil HTC knockoute den velbyggede Samsung Galaxy S II. Hemmeligheden er brillefri 3D-skærm med høj opløsning og to kameraer på mobilens bagside, der kan knipse billeder og video i 3D. Se HTC Evo 3D her.

Skyd dig selv i brillefri 3D med HTC Evo 3D

Vi har bogstaveligt talt rost Samsungs Galaxy S II-smartphone til skyerne, men fra og med i dag er HTC klar med en seriøs konkurrent.

HTC Evo 3D er ligeledes udstyret med kraftig dobbeltkerneprocessor på 1,2 gigahertz i form af Qualcomms Snapdragon, en gigabyte ram og Android 2.3.

HTC vil dog overliste Samsung med en toptunet 4,3 tommer touch-skærm med en opløsning på 960 x 540 pixel, der skal ses i forhold til Samsung-mobilens opløsning på 800 x 480 pixel. HTC leverer altså et billede, der er 35 procent mere detaljeret end konkurrenten.

Det mest markante fortrin skal dog findes i, at den stereoskopiske skærm byder på brillefri 3D-understøttelse, så du slipper for at benytte et par usexede 3D-briller. Alt andet manglede da også bare.

Vi er imidlertid meget interesserede i at konstatere, om betragtningsvinklerne lader noget tilbage at ønske, og om 3D-implementeringen generelt er spot on.

På mobilens bagside har HTC monteret to kameraer på fem megapixel, der kan optage samtidigt, når du aktiverer den såkaldte 3D-mode. Billederne fra hvert kamera vises simultant på skærmen - men en anelse forskudt - så 3D-effekten opnås i billedet, hvad enten du har skudt video eller fotos.

Kameraerne er udstyret med funktioner, så du nemt skifter mellem 2D og 3D og skyder videoklip i krystal 720p-opløsning med op til 30 billeder per sekund.

3D on demand

HTC udvider desuden paletten af 3D-funktionalitet med en on-demand videotjeneste kaldet HTC Watch, så du også kan se professionelle 3D-film på farten.

Tjenesten giver adgang til at downloade og afspille film med danske undertekster, og HTC fortæller, at 3D-film snart også bliver en mulighed. Filmpriserne kender vi stadig ikke, og vi har ikke mulighed for at bedømme, om sortimentet er noget at råbe hurra for.

HTC Evo 3D har en vejledende udsalgspris på 4.800 kroner og kan købes fra og med i dag.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere