Artikel top billede

Sådan udnytter du bedst et 25 gigabyte gratis online-lager

Få adgang til Microsofts cloud storage direkte fra Windows Stifinder ved hjælp af værktøjer som Windows Live Mesh og SDExplorer. Se her hvordan du gør.

Business Center har tidligere skrevet om muligheden for online storage som eksempelvis Dropbox, der giver dig to gigabyte gratis storageplads.

Hvis du har brug for mere plads, kommer det til at koste penge. Omkring 55 kroner per måned for op til 50 gigabyte og 125 kroner for 100 gigabyte.

25 gigabyte gratis online-storage

Microsoft tilbyder via sit Skydrive gratis adgang til 25 gigabyte online-storage.

Ulempen ved Skydrive er, at du bliver nødt til at anvende din browser for at få adgang til de 25 gigabyte.

Det betyder måske ikke så meget, men Dropbox' måde at tilbyde dig adgang til online-storage via en folder på din harddisk virker mere intuitiv. Det giver mulighed for meget enkelt at flytte filer rundt mellem din lokale storage og online-storage. 

Der er dog et par muligheder for, at du kan få Dropbox-lignende funktionalitet til Skydrive.

Windows Live Mesh

Live Mesh er en del af Windows Live Essentials-pakken. Live Mesh giver dig mulighed for at dele og synkronisere foldere via Skydrive på samme måde som Dropbox.

Desværre giver Live Mesh dig kun mulighed for at synkronisere fem gigabyte af dit Skydrive. Windows Live Essentials skal køre på Windows Vista eller Windows 7.

SDExplorer

En anden mulighed, der giver Dropbox-lignende funktionalitet til alle 25 gigabyte på dit Skydrive, er SDExplorer
SDExplorer findes i to versioner. Den ene er gratis, mens den anden koster penge.

Den gratis version sætter begrænsninger på størrelsen af filer - indtil videre op til 50 megabyte - du ønsker at overføre til Skydrive, ligesom du heller ikke kan flytte filer og foldere internt på Skydrive.

Den betalbare version fjerner de begrænsninger for omkring omkring 80 kroner for en licens til een pc og omkring 110 kroner for en enkeltbruger-licens, der dækker tre pc'er.

I modsætning til Live Mesh synkroniserer SDExplorer ikke SkyDrive-foldere til din pc, men du får blot enkel adgang til din online-storage direkte fra din Windows Stifinder.

Du kan starte med at prøve den gratis version af SDExplorer og sammenligne med Live Mesh for at finde ud af, hvilken online-adgang til dit SkyDrive, der er mest optimal.




IT-JOB

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS

Politiets Efterretningstjeneste

Udviklingsorienteret Service Level Manager til PET

Saab Danmark A/S

Senior Software Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere