Trådløs IP-telefoni

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 15. marts 2002.


Billedtekst: Eksportvirksomheden Kirk Telecom satser hårdt på Cebit og har i år fordoblet standens areal.
Foto: Torben Klint

Kirk Telecom viser VoIP over DECT, trådløss ISDN, og desuden har Horsensfirmaet konverteret sine DECT-produkter til de amerikanske frekvenser.

Hannover: Kirk Telecom er som led i en større udstille-
rokade flyttet til en ny hal i år. Horsensfirmaet udstiller i år i hal 13, og standen er dobbelt så stor som tidligere.
- Kirk Telecoms DECT-systemer sælges overvejende til eksport, derfor er en messe som Cebit vigtig for os, siger direktør Peter Skov.
- I år er vi placeret blandt et større antal amerikanske selskaber, hvilket passer os godt, fordi vi udstiller varianter af vores DECT-produkter, der kan sende på 2,4 GHz, fortæller han.
- I Europa sender DECT på 1,9 GHz - faktisk er det en af fordelene ved teknologien, at den i vores del af verden er alene om at disponere over dette spektrum. Men i USA skal der bruges det højere spektrum.
De talebaserede DECT-systemer, som Kirk viser i år, kan understøtte op til 700 brugere, og de får hele tiden nye faciliteter ind for SMS-tekstbeskeder og mulighed for at bruge teknologien til alarmer og personsøgere.
IP-telefoni over DECT
På datasiden viser Kirk Telecom en såkaldt wireless mobility server, der sætter et firma i stand til at levere trådløs IP-telefoni over DECT.
Systemet kan kobles op mod Ciscos IP-telefoni-systemer og understøtter op til 250 brugere.
Endelig demonstrerer Horsensfirmaet et trådløst ISDN-modem, der kan levere 128 kbit/s til en bærbar pc, eller 64 kbit/s, hvis systemet samtidig benyttes til tale.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere