Firmaet lukker ikke, men End2End i Aalborg går nye tider i møde.
Nye tider, der ifølge ejeren kan betyde, at nogle medarbejdere bliver overflødige, og at andre får besked på at flytte eller sige farvel.
Hidtil har End2End levet af at levere den infrastruktur, der forbinder indholdsleverandører og mobilselskabers mobilportaler, og derudover står End2End også for driften af mobilportaler for et flertal af sine kunder.
"Der er ikke tale om en lukning, men en ensretning af strategien for selskabet. Vi har fundet et andet forretningsområde, der ligger tættere på Mach, og det er afregning og clearing af applikationsydelser " siger Rasmus Holst, direktør for Mach, som overtog En2End i begyndelsen af 2006.
Allerede dengang var End2End en underskudforretning, og det er den stadig. I 2008 omsatte selskabet for godt 32 millioner kroner, underskuddet landede på 183 millioner kroner, mens egenkapitalen havnede på minus 316 millioner kroner.
End2End fortsætter i Aalborg
Direktør Rasmus Holst understreger, at "strategi-ensretningen" ikke umiddelbart får nogen betydning for medarbejderne, som der var 52 af i 2007 og 39 i 2008.
"Selvfølgelig overvejer vi hele tiden strategien, men som det ser ud nu, så fortsætter forretningsområdet End2End sin virksomhed i Aalborg," slår Rasmus Holst fast.
Han tilføjer, at End2End er rigtig god til at opsamle regningsdata og "allerede har lukket nogle af første kontrakter."
Danske Mach ApS er del af en større koncern, som "dækker 18 tidszoner fra Nuuk til Beringstrædet". Ifølge direktøren sidder Mach på to tredjedele af det internationale marked for interoperatørafregning vedrørende roamingmarkedet.
Et eksempel på en operatørafregning er, hvis man har været på ferie i Italien. Så kan End2Ends afregningsapplikation fastslå, hvor mange penge de italienske teleoperatører har til gode hos for eksempel TDC efter ferien, hvor mobiltelefonen er blevet brugt.