"Tidlig aprilsnar", "grotesk mobilsituation", "Hvor er Helge Sander?" og "Først blev jeg sur - så blev jeg rystet".
Sådan lyder bare et lille udpluk af de reaktioner, læserne er kommet med om regeringen og Dansk Folkpartis nye multimedieskat.
Skatten rammer alle dem, der får telefon, bredbånd eller computer betalt af arbejdsgiveren.
Den nye ordning betyder, at man beskattes af 5.000 kroner, hvis ens arbejdsgiver betaler telefon eller bredbånd eller computer. Satsen er også den samme, hvis man får alle tre ting betalt af sin arbejdsgiver.
Tidligere har bredbånd og computer ellers været holdt fri af skatten.
Det vil koste samfundet
Rune Alleslev, der arbejder i et firma med 60 ansatte, skriver i Computerworlds debatforum:
"I perioder arbejder jeg gerne 1-2 timer hjemmefra hver aften og også weekender. Det er også fleksibilitet i forbindelse med hvis der skal ordnes ting på hjemmefronten, at man stadig kan arbejde hjemme. Sådan har det været i flere år. Det gør mine kollegaer også."
"Jeg ved ikke hvor meget det vil koste firmaet, men hvis jeg stopper med det (og vel at mærke går til tiden for at overholde min work/life balance) og jeg ikke er den eneste der gør det, så er det vel betydelige beløb som virksomheden reelt set går glip af i produktivitetstab. Det kan vi så gange op så vi får nogle tal for hele samfundet." skriver han.
Også redaktionens mailbokse er sat under pres. Her vælter det ind med kritik af den nye skat.
"Det er jo reelt beskatning af hjemmearbejdsplads. Begrænsning af mobilitet. Begrænsning af arbejdstid." skriver en læser pr. mail. Han mener, at det banker os tilbage i tiden.
Andre læsere ser store problemer i en fremtid, hvor bestemte faggrupper vælger aldrig at arbejde hjemmefra.
"Forestil jer en undervisningssektor hvor lærere, adjunkter og professorer kollektivt afleverer deres computer og nu insisterer på at benytte kridttavler og kopiark, da de jo ikke har haft mulighed for at forberede undervisningen elektronisk", skriver Kim Bloch Nielsen.
Modsigelser i regeringen
Flere læsere har svært ved at se, hvordan indførslen af multimedieskatten hænger sammen med ambitionerne for it-udviklingen og bredbåndsudviklingen i Danmark.
Det er en udvikling, som regeringen ved andre lejligheder har understreget vigtigheden af.
"Jeg troede, at Helge Sanders store vision var, at der skulle være bredbånd til alle," lyder det i et indlæg fra Rolf Kristensen.
Andre læsere pakken kritikken ind i tyk ironi.
"Uanset konsekvensen åbner det jo mulighed for at løse arbejdsløsheden hurtigt og effektivt. Hovedparten af de arbejdsløse kan nu søge ansættelse hos Skat som detektiver, der følger efter danske statsborgere, der har en taske med en bærbar under armen," skriver Lars Kann.
Allerede inden regeringen og Dansk Folkeparti indgik aftalen var der heftig debat om mulitmedieskatten.
Selv skattekommissionens formand, Carsten Koch, var på banen i et forsvar af skatten.