Artikel top billede

Streaming: Sidste sæson på vej om oprørshelten Cassian Andor

Første sæson viste sig at være en succes, men alt tyder på, at anden sæson også bliver den sidste

Som én af de største franchises i verden har Star Wars-universet en stor følgerskare, der er ivrige efter at høre mere om galaksen langt, langt væk.

Efterspørgslen kan man blandt andet se på de mange film og serier, som Disney de seneste år har produceret. Heraf er nogle af de mest roste eksempler “The Mandalorian”, “Ahsoka” og “Andor."

Sidstnævnte udkom i 2022 og har fået nogle af de flotteste anmeldelser af Star Wars-serierne.

Det skyldes blandt andet dens velskrevne plot, spændende dialoger og interessante karakterer.

Men nu ser det altså ud til, at seriens skaber, Tony Gilroy, mener at det er på tide med endnu en sæson, der tilsyneladende også bliver den sidste.

Anden sæson af “Andor” udkommer formentlig først i begyndelsen af 2025.

Den har som mange andre filmproduktioner været forsinket grundet manuskriptforfatternes og skuespillernes strejke i Hollywood i 2023.

Hvad den sidste sæson helt præcist drejer sig om, er endnu ikke blevet offentliggjort. Men den kommer afgjort til at lede op til begivenhederne i filmen “Rogue One”, hvor Cassian Andor selv spiller en nøglerolle i at få stjålet Imperiets planer til Dødsstjernen.

Udover Diego Luna som Cassian Andor, forventes Adria Arjona og Stellan Skarsgård at spille oprørsheltene Bix Caleen og Luthen Rael.

Derudover ville det være en overraskelse, hvis ikke Genevieve O'Reilly var med som senator Mon Mothma, Forest Whitaker som antihelten Saw Gerrera og Kyle Soller som viceinspektør Syril Karn.

Anden sæson af ”Andor” udkommer på Disney+ og vil indeholde i alt tolv episoder.