The Party i Aars aflyst efter intern strid

Danmarks største computertræf er blevet aflyst for andet år i træk. The Party 2004 skulle have fundet sted i Aars Messecenter i slutningen af december, men de norske arrangører har valgt at aflyse. De skyder skylden på de danske medhjælpere.

Der var tale om falske løfter, da den norske non-profit organisation ATM-link i foråret lovede, at der også i 2004 ville blive afholdt en udgave af Danmarks mest kendte computertræf, The Party i Aars.

Trods salget af billetter gennem Billetnet har de norske arrangører nu valgt at aflyse computertræffet, som de overtog rettighederne til i foråret.

Planen var, at det fortsat var en lang række danske frivillige, der skulle stå for den praktiske gennemførelse.

Sløv opførsel

Dem anklager de norske arrangører nu for ikke at have sendt tilstrækkelig information til Norge, hvilket har gjort det umuligt at afholde arrangementet.

- The Party er aflyst på grund af sløv opførsel fra mains (medhjælpere, red.), og fordi de tidligere ejere Tom og Troels ikke tager kontakt med os til trods for flere mails og forsøg på at ringe dem op, siger Niels Petter Nilsen fra ATM-link.

Beskyldningen afvises blankt af Jesper Laursen, der er en del af det danske hold af medhjælpere.

Han fik et chok, da han kunne læse på den norske hjemmeside, at The Party 2004 var blevet aflyst.

- Det er under al kritik. Vi skulle faktisk stå for det hele, og de mente ikke, at der var behov for, at vi skulle vide noget om det. Sådan kan man ikke arrangere et så stort arrangement, siger Jesper Laursen.

Han finder det også kritisabelt, at nordmændene allerede har sat billetter til salg på Billetnet, selvom det ikke var sikkert, at computertræffet blev til noget.

Han tror dog ikke, at særligt mange har gjort brug af tilbuddet og købt billetter.

Prøver igen til næste år
De norske arrangører havde håbet på 2.500 deltagere til årets udgave af The Party i Aars Messecenter, og de vil nu forsøge at starte et nyt computertræf op samme tid og sted næste år.

- Vi arbejder nu med et nyt koncept, som vi vil prøve at få et gennembrud for hos sponsorer og andre aktuelle samarbejdspartnere til næste år. Vi ønsker i den forbindelsen at bruge samme sted og arrangere på samme tid, men med nyt navn og koncept, siger Nils Petter Nilsen.

Han oplyser samtidig, at de norske arrangører til det nye computertræf vil håndplukke medhjælpere for at undgå samme problemer som i år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere