Det endte med to anholdelser og sigtelser for trusler på livet, da stifteren af det konkursramte bredbåndsselskab Kabelnettet.dk, Kim Nielsen, i går sammen med sin familie troppede op hos firmaet Broadcom.
Kim Nielsen var mødt op for at etablere et møde efter måneders uenighed med Kaare Siesing, der er direktør for Broadcom.
De to parter ejer hver halvdelen af selskabet Broadcom Bolignet, som overtog aktiviteterne fra Kabelnettet.dk, da sidstnævnte selskab i juni var på vej mod endnu en konkurs.
Beskyldes for bedrageri
Kim Nielsen har længe været utilfreds med samarbejdet, fordi han mener, at Kaare Siesing som direktør i det fælles selskab systematisk har tømt det for penge.
Penge, som i stedet er ført over i Kaare Siesings eget selskab, Broadcom, lyder anklagen.
Senest har Broadcom sendt forkerte rykkere ud til en række tidligere Kabelnettet-kunder.
Derudover er Broadcom Bolignet slet ikke tilmeldt Toldskat, hvilket betyder, at der ikke bliver betalt lovpligtige beløb som eksempelvis moms, anfører Kim Nielsen.
- På den baggrund tog jeg sammen min familie ind til Broadcom for at få et møde i stand, stille og roligt. Da vi møder op derinde, bliver vi forvist fra lokalerne, fortæller Kim Nielsen.
Håndgemæng
Ifølge ham eskalerede situationen, da Kaare Siesing tilkaldte hjælp udefra, hvilket fik Kim Nielsens samlever, Connie Nielsen, til at tilkalde politiet.
Mens de ventede på politiet, opstod der håndgemæng mellem parterne, hvor der blev udvekslet enkelte spark og skub.
Ifølge Kim Nielsen blev søsteren til hans samlever sparket af Kaare Siesing.
Optrinnet mundede dog ud i en sigtelse for trusler på livet til Kim Nielsen og Connie Nielsen, da politiet troppede op.
De to blev taget med til Station 1 i København, hvor de fik tilkaldt en advokat og blev løsladt. Kim Nielsens advokat fastholder, at der var tale om ulovlig anholdelse.
Kim Nielsen holder også fast i, at de to sigtelser er helt uden hold i virkeligheden.
Rockerkontakter
Kim Nielsen er specielt utilfreds med, at Kaare Siesing ifølge ham gør brug af, hvad han kalder for 'rockerkontakter'.
Broadcom har omvendt lagt en omtale af gårsdagens hændelser ud på sin hjemmeside.
Computerworld Online har været i kontakt med Broadcoms direktør, Kaare Siesing, men han ønsker kun at besvare spørgsmål skriftligt, ikke mundtligt.
Her afviser han anklagerne fra Kim Nielsen og anklager i stedet Kim og Connie Nielsen for gennem de seneste tre måneder at have fremsat trusler om vold.
- Politiet har været orienteret om sagen i godt tre måneder og da Kim, Connie, Lennart, Kirsten og Dion uanmeldt mødte op på vores kontor i går med truende adfærd, kontaktede vi igen politiet, der naturligvis mødte prompte og talstærkt op, skriver Kaare Siesing.
IT- og Telestyrelsen anmeldte sidste år Broadcom til politiet, fordi selskabet gør brug af den trådløse bredbåndsteknologi FWA, selvom det ikke længere har nogen licens.
Den sag ønsker Kaare Siesing ikke at kommentere.