Kabelnettet.dk konkurs

Det oprindelige selskab bag boligforenings-leverandøren Kabelnettet.dk, som var personligt ejet, er gået konkurs. En installatør, der selv har en kvart million kroner til gode, mener, at gælden løber op i adskillige millioner kroner.

Det oprindelige selskab bag Kabelnettet.dk, som leverede bredbånd til boligforeninger i hovedstadsområdet, er gået konkurs.

Konkursdekretet blev afsagt i skifteretten 9. juni, og kuratoren har skrevet ud til kreditorerne og bedt dem om at melde deres krav imod boet.

Det konkursramte selskab var personligt ejet af Connie Nielsen, som ifølge flere kilder er eller har været gift med direktør Kim Nielsen. Konkursen rammer altså også Conni Nielsen personligt.

Det er ikke lykkedes at finde et telefonnummer til hverken Kim Nielsen eller Connie Nielsen, der stadig er i drift. De to er ikke registreret med samme adresse i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

I marts stiftede Kim Nielsen et nyt anpartsselskab, som kunderne fra Kabelnettet.dk blev flyttet over i. Alle aktiver blev senere solgt til Broadcom, som tidligere solgte trådløst bredbånd baseret på den trådløse FWA-teknologi.

Kravet mod Connie Nielsen og det oprindelige selskab er endnu ikke gjort op, men løber op i adskillige millioner kroner. De store problemer for selskabet begyndte, da Tele2 lukkede kundernes telefonforbindelser på grund af et udestående på en million kroner.

En anden af kreditorerne, souschef Erik Petrovics fra installationsfirmaet Købke & Grundsøe, opremser adskillige andre installatører og grossister, som Kabelnettet.dk hver skylder mellem 100.000 og en million kroner.

Hans eget selskab sikrede sig mod det store tab ved hovedsageligt at opkræve sin betaling direkte fra de boligforeninger, som fik installeret bredbåndsnetværk. Den provision, som Købke & Grundsøe skulle betale til Kabelnettet.dk, brugte Kim Nielsen til købe udstyr af firmaet form fortæller Erik Petrovics.

Købke & Grundsøe har 250.000 kroner til gode hos Kabelnettet.dk. Installationsfirmaet førte i foråret en retssag for at få sine penge, og den sikrer, at kravet kommer før de øvrige kreditorers.

- Men de penge ser vi alligevel aldrig, konstaterer Erik Petrovics.

Han mener, at Kim Nielsen og Connie Nielsen helt bevidst benyttede en strategi med ofte at skifte installationsfirma, når de hidtidige samarbejdspartnere fandt ud af, at det kneb med at betale regningerne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere