Artikel top billede

Kæmpe-nedbrud på Twitter: Tjenesten sendt helt til tælling

Opdateret: Twitter-brugere i en række lande rammer en mur, når de forsøger at anvende det populære sociale medie.

Bemærk: Se opdateringer nederst.

Twitter er tirsdag formiddag ramt af et massivt nedbrud, der primært ser ud til at påvirke browser-udgaven, men også mobil-løsningerne.  
Nedbruddet har stået på siden omkring klokken 09:20.
 
"Der er tekniske problemer. Tak for at du lagde mærke til det—vi fixer det og sørger for, at alt er i orden igen snart," lyder beskeden, når man forsøger at tilgå Twitter fra browseren.

Et kig på Twitters mobil-app (der også er ustabil) via hashtag #Twitterdown indikerer, at der er tale om et massivt nedbrud i en række lande - for meldingerne kommer både på dansk, tysk, italiensk, fransk og engelsk. 

"Twitter fra pc'en ser ud til at være nede. Kan ikke logge på fra pc," skriver en bruger.

"Andet Twitter-nedbrud på to dage," skriver en anden.

"Det er så forbandet koldt, at Twitter frosset til is," lyder en munter kommentar et tredje sted. 

Selvom også store sociale medier naturligvis rammes af nedbrud og udfald, er det usædvanligt, at det står på så længe og i så omfattende en grad, som der tilsyneladende er tale om hos Twitter her tirsdag formiddag.

Det er umiddelbart browser-udgaven af Twitter, der er hårdest ramt af det aktuelle nedbrud, men Computerworld kan konstatere, at mobil-appen heller ikke fungerer i øjeblikket, når det kommer til at sende tweets eller opdatere Twitter-strømmen.  

Twitter blev lanceret i 2006 og er i dag et kæmpe globalt medie med over 320 millioner aktive brugere om måneden og en milliard unikke besøg.

Opdatering klokken 10:52: Twitters mobil-app har nu også store problemer - Twitter-strømmen opdateres ikke længere, og man kan ikke sende tweets fra appen. Browser-udgaven stadig helt nede.  

Opdatering klokken 11:00: Flere medier skriver nu, at der er tale om et globalt nedbrud.

Opdatering klokken 11:55: Twitter ser igen ud til at fungere normalt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere