Artikel top billede

Vild pris for et HoloLens Developer Kit: Klar til at betale 20.000 kroner?

Nu er der kommet både dato og pris på det første Developer Kit til Microsofts HoloLens.

HoloLens er Microsofts joker-produkt, som måske/måske ikke vender op og ned på hele markedet, når det kommer ud.

Nu er der kommet både dato og pris for det første Developer Kit - og prisen er ikke lav.

3.000 dollars eller hvad der rundt regnet svarer til 20.000 kroner.

Så meget kommer et HoloLens Developer Kit til at koste, hvis du er interesseret i at udvikle.

Dev Kit-udgaven vil være til at købe i første kvartal af 2016, men du må til udlandet for at købe det. Det bliver nemlig ikke solgt på dansk jord, oplyser Microsoft Danmark.

Ikke desto mindre er det første gang, at vi har en pris og et tidspunkt på, hvornår andre end techglade journalister og udvalgte udviklere kan prøve det specielle, holografiske headset.

Microsoft lancerede også to nye telefoner samt en nye Surface Pro 4 og Microsofts allerførste egenproducerede bærbar, Surface Book:

Her er Microsofts nye Lumia-telefoner: 950 og 950XL

Her er Surface Pro 4 og Surface Book - Microsofts første bærbare computer

Fremtidsteknologi - men har stadig sine begrænsninger

Det bliver spændende at se, hvad udviklere verden over kan få ud af headsettet. Microsoft har selv fremvist både medicin- og artikektur-applikationer, som ser ud til at fungere fint, og for nylig fremviste Microsoft også Minecraft med HoloLens.

Men brillerne har også sine begrænsninger.

Computerworld er et af de eneste medier i Danmark, som endnu har prøvet HoloLens, og selvom det var en fascinerende oplevelse, så var det også let at se HoloLens' begrænsninger. Specielt hologrammernes "Field of view" eller område, hvor de kan ses, er alt for lille til for alvor at fange brugeren.

Så når du ser videoen af en HoloLens-bruger skyde robotedderkopper, som kravler rundt på væggene, så tag det med et gran salt. Med mindre Microsoft har oppet sig med brillernes skærmområde, så er det ikke så imponerende i virkeligheden.

Læs også: Vi har prøvet HoloLens: Microsoft har skabt fremtidens computer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
BI Excellence Day 2025

Kom og få indsigt i, hvordan du kan arbejde målrettet og struktureret med BI, så din virksomhed bliver i stand til at tage hurtige og datadrevne beslutninger, der understøtter din virksomheds strategi. Netværk og del erfaringer med ligesindede og mød eksperter, der kan give viden om de nyeste tendenser, og hvordan du gør brug af disse uden at gå på kompromis med compliance.

30. april 2025 | Læs mere


Cyber Briefing: Geopolitik og cloud

Private vs. public cloud - hybride løsninger der sikrer kritiske data. Overvejer din organisation at vende de amerikanske cloud-giganter i ryggen set i lyset af den geopolitiske situation? Vi dykker ned i en dugfrisk rapport og diskuterer mulighederne for en "Plan B".

05. maj 2025 | Læs mere


Virksomhedsplatforme i forandring: Hvordan navigerer du i den teknologiske udvikling?

Hvordan finder du balancen mellem cloud- og hybride løsninger? Hvordan integrerer du legacy-applikationer ind i dit nye ERP-setup? Hvordan undgår du at havne i statistikken over store ERP-projekter, der fejler eller overskrider budgetterne?

06. maj 2025 | Læs mere






Computerworld
Test af monster-tablet: Det er den skøreste og mærkeligste computer, som jeg har testet i lang tid – men jeg vil nu gerne have den alligevel