Artikel top billede

Dansk partner optaget i Microsofts top-sælger klub

Den danske forhandler Inventio.IT indtræder i Microsofts President Club på grund af virksomhedens Dynamics-salg i finansåret 2013.

Danmarks største Dynamics C5 forhandler, Inventio.IT, indgår nu som medlem af Microsofts President Club på grund af det resultat, som virksomheden afleverede for Microsofts finansår 2013.

"Vi stræber konstant efter at være blandt de bedste Microsoft Dynamics partnere i verden, og det at være en del af Presidents Club er bestemt et skridt på vejen," siger direktør Thomas Klavsen.

Medlemsskabet betyder helt konkret, at virksomheden nu er blandt de fem procent bedst sælgende Dynamics-partnere i verden.

Inventio.IT beskæftiger i dag 60 medarbejdere fordelt på kontorer i Herlev og Tilst, og er udover Dynamics C5 også forhandler af Dynamics Nav.

Prisen skal bruges som reklamefremstød

Ifølge direktør Thomas Klavsen er det særligt én ting, som virksomheden vil bruge den nye pris til.

"Rent kommunikationsmæssigt betyder det noget for os. Her kan vi først og fremmest bruge prisen til at tiltrække de rigtige medarbejde," fortæller han.

Det er særligt tungt og erfarent Dynamics Nav-personale, som Thomas Klavsen håber at tiltrække.

"Vi har brug for erfarent personale til at bygge Dynamics-komponenterne op, men vi skal også have lettere konsulenter, som kan supportere kunderne," siger han.

On-premise-løsninger sikrede medlemskab

Inventio.IT's løsninger er i dag on-premise baseret, og det er en model, som virksomheden vil fortsætte med at benytte sig af i fremtiden.

"Det passer os meget fint. Vi kan samtidig trække på Microsofts cloud-services og kombinere det med vores private-sky," siger direktøren.

Hvordan passer Microsofts nye cloud-strategi ind i jeres forretning?

"Vi har selv et hosting-center i dag, men jeg ser ikke Microsoft som en konkurrent til den model. Jeg tror mere på, at vi kan trække på deres services og levere det i én pakke til kunden, så kunden kommer til bruge både Microsofts sky og vores," fortæller han.

Kunderne vil have standardpakker

I dag er Inventio.IT's salg baseret på hosted-desktop, hvor kunderne selv kan bestemme, hvilke produkter der skal inkluderes til den specifikke medarbejder.

"De kan simpelthen krydse af på en liste, hvilke produkter de gerne vil leje. Hvis det så samtidig inkluderer økonomiprojekter eller CRM, så kan vi dreje og redigere i produktet, så det passer ind i kundens forretning," siger Thomas Klavsen.

Her er det typisk Dynamics C5, Dynamics Nav, Office-pakken og CRM, der bliver installeret for kunderne.

"Vi ser dog mere og mere, at kunderne gerne vil køre standard-pakker, og så rykker kunderne også meget på Microsoft CRM hos os lige i øjeblikket," siger han.

Læs også:

Microsoft: Sådan vil vi genskabe vores forretning

Partner: Flere er i chok over ny Microsoft-strategi

Microsoft-chef: Cloud-markedet skal eksplodere i år




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere