Det er ikke kun regioner, kommuner og statsforvaltningen, der har problemer med at besvare digitale henvendelser.
De problemer kan du læse mere om her og her.
De manglende mail-besvarelser finder man også blandt landets politikere.
Det oplevede borgeren Ejvind Koch Pedersen på egen krop.
Ud af 31 afsendte mails modtog han kun tre reelle svar og 25 autosvar med et løfte om, at modtageren vil vende tilbage - hvilket ingen dog har gjort endnu, selv om der er gået et halvt år, siden han sendte de mange mails.
En ubesvaret sag
En bekendt af Ejvind Koch Pedersen havde omkring årsskiftet 2012-2013 en sag kørende med sin nabo om færdselsretten på nogle jordarealer.
"Alle forsøg på at købe sig, forhandle sig eller på anden måde frigøre sig fra denne stærkt generende færdsel er mislykkedes," fortæller Ejvind Koch Pedersen og fortsætter:
"For at prøve at hjælpe de unge mennesker skrev jeg en mail til samtlige 29 medlemmer af Folketingets retsudvalg, til Justitsministeriet samt til justitsministeren personligt, hvori jeg mere detaljeret beskrev problemet og bad om en stillingtagen, samt opfordrede til at ophæve hævd-begrebet."
Han havde ikke noget problem med at finde de relevante mail-adresser, der ligger på Folketingets hjemmeside.
Det gik dog noget mere trægt med at få et svar.
"Jeg fik to svar fra politikere og et svar fra en medarbejder i Justitsministeriet. De var dog indholdsløse, de havde helt tydeligt ikke gidet sætte sig ind i problemstillingen," siger han.
Vi vender (aldrig) tilbage
De tre mails tæller dog på plussiden.
Hans mail blev rent faktisk besvaret, hvilket viste sig at være undtagelsen frem for reglen, for de 25 automatiske mail-svar havde næsten enslydende indhold i stil med denne tekst:
"Tak for din mail. Jeg modtager så mange mails, at det er umuligt for mig at besvare hver enkelt. Men alle mails bliver læst, og jeg vil tage indholdet med i mine overvejelser i mit fremtidige arbejde."
Og:
"Jeg er i øjeblikket ikke at træffe/er på ferie, men jeg vender tilbage, så snart jeg kan".
Men svar kom der ikke.
"Her et halvt år senere har jeg stadig ikke har fået svar, og jeg gør mig heller ikke forhåbninger om at få det," siger Ejvind Koch Pedersen til Computerworld.
"Jeg går stadig rundt og spekulererer på, hvorfor folkevalgte politikere offentliggør deres mail-adresser, men ikke gider svare, hvis en borger skriver til dem. Mens de - nogle af dem i hvert fald - åbenbart har frygtelig travlt med at pleje deres image via Facebook og Twitter," lyder det fra Ejvind Koch Pedersen, der understreger, at han hele vejen igennem har henvendt sig i et pænt, sobert og sagligt sprog.
Læs også:
Kommunen kunne ikke modtage mail: Kostede dansker stort beløb
Kommuner og staten svarer ikke på danskernes mail: Så slemt står det til