Computerworld Expo 2013: "Nu håber jeg ikke, at jeg rammer nogen," siger Christian Risom, medstifter og CEO for Shape, og svinger seksjernet.
Golfbolden ryger i en noget kort bue ud på gulvet foran den lille scene og stopper brat.
Han medgiver, at golf ikke er hans stærkeste side.
Det er teknologi og måden, den kan spille sammen med golf på dog.
Og det er netop dét, Christian Risom vil fortælle om.
Meningen med de patetiske golffærdigheder
"Vi har brugt 30 år på at perfektionere det netværk, som nu dækker hele kloden og gør det let for os at snakke med hinanden. Men vi skal ikke kun snakke med hinanden. Hvorfor ikke også lade alverdens ting snakke med hinanden," siger han.
Og her kommer seksjernet, malkekoen og den traditionelle kaffemaskine ind i billedet.
Først tilbage til golfdemonstrationen.
Bag ham står en boks, der vist nok både skulle fungere som radar og kamera. Åbenbart havde den optaget slaget og også indsamlet alle mulige data.
I næste sekund er mobiletelefonen, en iPhone, sluttet til projektoren og hans slag bliver på kort tid dissekeret ned i mindste detalje.
Hastighed, vinkel, længde og et par andre målenheder bliver udregnet. Slaget, som i første omgang virkede noget patetisk, bliver noget mere interessant, når man ser det i den medfølgende app.
Så fantastisk kan det blive
"Dette projekt viser, hvad der kan komme ud af at lade teknologi og ting kommunikere sammen. Det kan godt være, man skal være passioneret golfspiller for at kunne se det fantastiske, men alligvel," siger han og smider næste slide på:
"Her har vi en kaffemaskine, der er tilsluttet en iPad. For hvorfor skal jeg ikke have en god brugeroplevelse, når jeg laver min kaffe, og hvorfor skal jeg ikke også kunne lave den helt præcist, som jeg vil have den ned til ét milligrams præcision."
Og hvor er køerne i alt det her, tænker du måske.
Hvorfor skulle du ikke kunne tale med køerne?
Jo, hvorfor skulle en landmand ikke kunne tale med sin egen ko.
"Jeg hørte om et hollandsk projekt, hvor man havde udstyret køer med censorer. Via landmandes mobil kan han så få notifikationer, hvis et dyr havde maveproblemer, skulle kælve, havde brug for medicin eller hvad det nu kunne være," siger Christian Risom.
Der er uanede muligheder
Det er altså ikke bare fremtiden.
Den nye verden, hvor alt, også dyr og mennesker, kan bindes sammen, er allerede på tærsklen.
"Når først man er gået ind ad den dør, så opdager man, hvor meget der bare venter på at blive samlet op. Jeg tror ikke, jeg finder det næste store - men det gør folk, der har et problem og som derfor bruger tid og energi på at finde den rigtige løsning," siger han og smider den afsluttende slide på:
Feel free to imagine many more, står der med store bogstaver.
"Tænk selv over, hvad der kunne give værdi i hverdagen. Der er masser af udfordringer med standarder, sikkerhed, personfølsomme data og så videre, men udviklingen er godt i gang, og det vil den bare blive ved med," siger han.
Læs også fra Computerworld Expo:
Galleri: Tag med på Danmarks største it-messe.
Dansk it-succes: Derfor skal du lade brugerne bestemme selv.