Artikel top billede

Ny Dustin-boss: Vi satser på services

Efter et helt års søgen og venten har svenske Dustin nu endelig fået besat posten som øverste chef for koncernen. Den nye mand på posten er Georgi Ganev. Læs her om hans planer for Dustins fremtid.

Der skulle gå helt præcis et år fra Dustins koncernchef Per Eriksson annoncerede sit farvel, før den svenske forhandler her ved månedsskiftet kunne sige goddag til den nye mand på posten, Georgi Ganev, som kommer fra et job som salgschef hos Telenor og før det hos selskabet Bredbandsbolaget.

I et interview med CRNs svenske søstermedie it24 udpeger Georgi Ganev salg af services, som et område, Dustin vil satse hårdt på, for at fortsætte de seneste års vækst.

"Der er et potentiale for at vi vender os mod servicesektoren. Vi tilbyder allerede i dag meget mere, end hvad mange kender til. Men nu viser vi for alvor, at vi tager et stort skridt mod services," siger han med henvisning til, at Dustin i sommerens løb har opkøbt en række selskaber flere selskaber som eksempelvis IT-Hantverkarna.

Læs mere:
Dustin finder ny topchef
Dustin har svært ved at finde ny topchef

Han afviser, at Dustins seneste opkøb er et forsøg på at kopiere Ateas skandinaviske opkøbsstrategi.

"Jeg vil ikke sammenligne med andre selskaber. Vores opkøb er alene drevet ud fra kundernes behov. Når man siger man vil satse på services og siden køber op på det grundlag, er det et tydeligt bevis på, at man gør det man siger, man vil gøre," lyder kommentaren fra Dustins nye topchef.

Ansættelsen af Georgi Ganev blev allerede annonceret i april i år, efter at Dustin i ni måneder havde været på udkig efter en afløser for Per Eriksson.

Ganev erkender, at han med sin baggrund indenfor telesektoren kan virke som en fremmed fugl på posten som øverste chef for en stor it-forhandler.

"Jeg blev også overrasket, da jeg blev ringet op omkring det her job. Men jo mere jeg har talt med bestyrelse og ejere og har fået et billede af, hvad Dustin er, og hvilke ambitioner man har, førte det i retning af, at jeg virkelig ville påtage mig udfordringen," siger han til it24.

I dag ser han selv mange lighedspunkter med sine tidligere opgaver.

"Jeg har tidligere arbejdet med salg af services, og til syvende og sidst handler det om lederskab og at passe ind i en kultur. Og Dustin har præcis som Bredbandsbolaget en entreprenørkultur, og jeg tror, at jeg har en lederstil, som passer ind i denne kultur," siger han.

Læs mere:
Dustin finder ny topchef
Dustin har svært ved at finde ny topchef




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere