Artikel top billede

Veteraner bryder ud fra Avanade

Efter fire års ægteskab med den Microsoftejede ERP-koncern, Avanade, er de to iværksættere Hasse Bergman og Jesper Outze igen på banen med nordiske ambitioner.

Med en detaljeret forretningsplan baglommen har de to it-iværksættere Hasse Bergman og Jesper Outze vinket farvel til gode job hos ERP-koncernen Avanade. Sammen med Peter Sjøgren, som har en fortid hos Logica, har de stiftet konsulenthuset Scales Group, som på få måneder har ansat hele 18 medarbejdere.

En del af de nye medarbejdere er fulgt med fra Avanade, ligesom man har hentet folk fra Logica og EG. Og ambitionerne fejler tilsyneladende ikke noget. For efter planen skal Scales Group om tre år skaffe smør på brødet for i alt 64 medarbejdere.

Hasse Bergman, der er administrerende direktør, fortæller, at det nye selskab med udgangspunkt i Microsofts ERP-system Dynamics AX satser på at opbygge en forretning, der også skal være repræsenteret i Norge og Sverige. Udover AX kommer det forretningsmæssige fokus også til at ligge indenfor implementering og drift af business intelligence og Dynamics CRM.

»Vi synes selv vi er dygtige fagfolk. Det er det, der gør forskellen for de kunder, vi gerne vil have. Vi vil være fuldt operationsdygtige i løbet af forsommeren, hvor vi også går i luften i Norge, og om 12 måneder skal vi være klar med det fulde setup,« siger Hasse Bergman, der ligesom sine kompagnoner selv har skudt penge i det nye selskab.

Hasse Bergman og Jesper Outze har en fælles fortid i AX-huset HOB Business Solutions, som de stiftede i 1998 under navnet Softwarekompagniet. I 2007 blev selskabet opkøbt af Avanade, hvor de siden har slået deres folder, indtil de altså nu igen søger nye udfordringer.

»Når man en gang har haft foden under eget bord, kan man godt føle, at man kan være lidt for bundet, når man arbejder i en stor multinational koncern,« siger Hasse Bergman.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere