Artikel top billede

(Foto: Oracle / Hartmann Studios)

Hurd hyldet som helt hos Oracle

Den detroniserede HP-boss Mark Hurd har nu vendt stemningen i Oracles kanal. Og hyldes af amerikanske CRN, som Oracles orakel.

Ligesom Mark Hurd var et stort navn blandt amerikanske HP-forhandlere, er Mark Hurd nu blevet det for Oracles hardware-kanal, hvis man skal tro amerikanske CRN. Det er lykkedes Hurd at få Oracles kanalstrategi på skinner. Og få partnerne med på vognen.

Det skriver amerikanske CRN i forbindelse med at de kårer Mark Hurd, som "Top Channel Advocate" for 2011.

Amerikanske CRN citerer i den forbindelse en række forhandlere, der kom med til Oracle i forbindelse med Oracles køb af SUN, for at de er meget tilfredse med at Hurd har fået sat fokus på kanalen.

Også Oracles partnerchef Judson Althoff indrømmer overfor amerikanske CRN, at Mark Hurd har iværksat noget, der ligner en kanal-revolution hos Oracle.

"Vi har sandsynligvis haft flere opkald til partnere fra Oracles topledelse i de sidste fem kvartaler, hvor Mark Hurd har været hos Oracle, end i samtlige 12 år jeg har været hos Oracle, siger Althoff til CRN.

Forhandlere fortæller til amerikanske CRN, at Mark Hurd er på vej til at ekspandere Oracles dækning af markedet med 25 procent. Og de forhandlerne, som amerikanske CRN har talt med, der ellers for bare ni måneder siden - i marts måned - krævede forandringer fra Oracle, er begejstrede for Oracles nye kurs.

"Der et langt bedre muligheder for os nu, end dengang vi var hos det gamle Sun. Der havde vi grænser for væksten," siger Mardi Norman, direktør for californiske Dynamic Systems, til CRN i USA.

Også CRNs klummeskribent Steve Burke hylder Mark Hurd, for hans måde at lave forretning på den rigtige måde.

"Han gjorde det hos NCR og han gjorde det hos HP. Nu gør han det hos Oracle," skriver Steve Burke i sin klumme.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere