Artikel top billede

Google udbetaler rekord-dusør for Chrome-huller

Google udbetaler rekord-dusør til to privatpersoner, der har specialeret sig i at finde sårbarheder i Chrome.

Læs også: Her er Googles nye sikre Chrome

Google har udbetalt et rekordbeløb på knap 142.000 kroner til fire privatpersoner som dusør for opdagelsen af en stribe sårbarheder i Chrome.

De to personers opdagelser ligger til grund for en del af de 18 patches til at lukke sårbarheder i Chrome, som Google netop har udsendt.

Google klassificerer 11 af de 18 sårbarheder som "high," der er selskabets næsthøjeste klassificering.

Tre af dem er klassificeret som "medium," mens fire får betegnelsen "low".

Blandt de fire modtagere af dusøren er blandt andre to dusørjægere, Sergey Glazunov og 'miaubiz', der begge har specialiseret sig i at finde sårbarheder i Chrome.

Tilsammen har de to dusørjægere indtil nu landet 57 procent af alle de sårbarheds-dusører, som Google i år har udbetalt for opdagelsen af sårbarheder i Chrome.

I alt har Google i 2011 sat godt 900.000 kroner på højkant i Chrome-dusører.

Sergey Glazunov har i denne omgang stået for opdagelsen af fem sårbarheder, som Google beskriver som brud på "cross-origin policy."

'Miaubiz' står for opdagelsen af én sårbarhed (CVE), der indeholder seks bugs.

Læs også: Her er Googles nye sikre Chrome




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere