2ig køber sig ind i i2i Print

I2i Print, som i november blev udskilt af det krakkede i2i A/S, skifter navn til Kobuz. Samtidig køber den nordsjællandske hardwareforhandler 2ig sig ind i selskabet, oplyser direktør Jonas Helweg.

Allerødforhandleren 2ig fortsætter de seneste års ekspansion og køber sig ind i ejerkredsen bag i2i Print, som for et halvt år siden blev købt ud af forhandleren i2i A/S kørt før en konkurs.

Samtidig skifter i2i Print navn til Kobuz A/S, men fortsætter dog som selvstændigt selskab, ligesom direktør og medejer Jonas Helweg fortsat beklæder direktørposten.

Jonas Helweg ønsker ikke at oplyse, hvor stor en ejerandel, der nu ligger hos 2ig. Han oplyser, at 2ig vil få plads i selskabets bestyrelse. Hvem der konkret træder ind i bestyrelsen er dog endnu ikke bestemt.

»Vi ser klare synergier mellem Kobuz og 2ig, som vi gerne vil udnytte,« siger Jonas Helweg.

2ig er gennem den seneste vokset markant blandt andet gennem opkøb. Direktør i 2ig, Christian Poulsen, har ikke ønsket at kommentere sagen overfor CRN.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere