Lille mobil med stor irritation

Umiddelbart ser Sony Ericssons W350i mobiltelefon indbydende ud. Men en del af begejstringen ryger, når man kommer nærmere den lille telefon. Læs her hvorfor, og hvorfor man får lyst til at smide den ud af vinduet i ny og næ.

Lille mobil giver stor irritation

Sony Ericsson W350i er umiddelbart en lille lækkerbisken. Mobilen vejer sølle 75 gram og måler 104.0 x 43.0 x 11.0 millimeter, så der er ikke problemer med at få plads til den i lommen eller tasken.

Men W350i fremstår dog knap så sexet, når man kigger nærmere og mærker godt efter, for det er en mobil i den billigere ende og en stor gang plastic fra top til bund.

Den fås i farverne Electric Black (test-udgaven), Ice Blue og Graphic White og sigter mod de mobilbrugere, der mangler en billig, enkel mobil og gerne vil høre musik.

Irriterende tast

Mobilens knapper er fine nok og behagelige at trykke på, men en enkelt knap skiller sig ud.

Den midterste navigationsknap er ikke særligt stor, og fordi den er omgivet af andre knapper til at navigere rundt i menuen med, kommer man alt for ofte til at trykke forkert.

Test-tommelfingeren hører ikke engang til i den store ende af mandefingre, så vi tør slet ikke tænke på, hvor meget bøvl en granvoksen mand med arbejdshænder vil få.

Efter at have testet mobilen i fire uger, hvor den har været i overhængende fare for at ryge ud af vinduet, må vi konkludere, at irritationen over denne knap er meget stor.

Knækker den?

W350i er udstyret med en klap, der beskytter knapperne. Klappen er så tynd og bøjelig, at man fra første dag af frygter, at den knækker eller falder helt af.

Klappen har nogle falske knapper, det vil sige, når du trykker på dem, så rammer du sådan set bare de rigtige taster, der er gemt bag klappen.

Det virker lidt komisk, men egentlig fungerer det godt. Knapperne bruges til at styre musikken, når du er i Walkman-mode, og her er mobilen i topform.

God til musik

Walkman-funktionen fungerer glimrende og er et godt argument for at købe mobilen. Lyden er god, og det er let at betjene musikdelen.

Vælg, lyt og skift musik uden at åbne mobilens klap, og kommer der en sms, så åben klappen, læs beskeden, svar og luk klappen igen, så er du tilbage i Walkman-mode, uden du har mistet musikken undervejs.

W350i har blandt andet TrackID - der hjælper med at finde nummeret, du ikke kan huske, hvad hedder… - og downloadtjenesten PlayNow.

Har sine svagheder

Sony Ericsson har været nærige med at smide megapixels i mobilens kamera. Kun 1,3 er det blevet til, og det er ikke godt nok.

Selvom der er tale om en billig mobil med fokus på musik, så burde der være et bedre kamera.

Men er du komplet ligeglad med at tage billeder på farten, så er det selvfølgelig ikke noget problem.

W350i er udrustet med en 1,9 tommer stor skærm og har 14 megabyte indbygget hukommelse. Det rækker naturligvis ikke langt, og derfor medfølger der en 512 megabyte Memory Stick.

Billig løsning

W350i har også funktioner som højttalertelefon, Bluetooth, RSS, billed-blogging, flytilstand, FM-radio m.m.

Under testen ladede vi mobilen fuldt op en lørdag formiddag, og torsdag morgen kunne batteriet ikke mere efter et moderat brug af sms, mms, musik og opkald på mobilen.

W350i er en mobiltelefon, man let kan forelske sig i - på afstand.

Men har man først haft fat i den, er man ikke i tvivl om, at den ligger i den billige ende af prisskalaen.

Har man ud over musik på farten ikke store krav til sin mobil, så kan W350i være en løsning.

Men den har sine svagheder som den vakkelvorne klap, den billige finish, den fedtede skærm og så selvfølgelig den irriterende navigationstast, der trækker kraftigt ned.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere